HR Training Online

Training van wet- en regelgeving volledig toegepast op jouw praktijk en vertaald naar jouw bedrijf! Een online HRtraining is altijd op maat.

HR training online eerste foto

Meer weten over de toepassing van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB), de Wet verlenging loondoorbetalingsverplichting bij ziekte (VLZ) of de Wet verbetering poortwachter? HR Trainer is op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving binnen HR, waaronder jurisprudentie en inzicht in verschillende cao’s.

In een veilige een-op-een setting leer je meer over een HRonderwerp. Het onderwerp kies je zelf. Met een individuele online HR-training bespaar je tijd en krijg je concrete antwoorden, omdat jouw leervraag en praktijk centraal staan. Meer collega’s die aan willen sluiten? Dan plannen we een online groepstraining.

Bij onze online trainingen werken we met Zoom, Vitero of in Microsoft Teams. De trainingen zijn interactief en de oefeningen afwisselend. Door gebruik te maken van een battle, een quiz, virtuele post-its of stickers zorgen we voor leuke en spannende leermomenten. Bij grotere groepen werken we met zogenaamde breakout rooms om opdrachten in kleine groepen uit te voeren en de onderlinge interactie te bevorderen.

HR training online voordelen online training
HR training online voordelen online training 2

Voordelen online training:

  • Plan de training in op een tijdstip waarop het jou uitkomt   
  • 100% persoonlijke aandacht 
  • Veilige leeromgeving, eventueel met meerdere collega’s 

Wat krijg je van HR Trainer?

Naast veel kennis over de wet- en regelgeving over de HR in jouw praktijk, krijg je een digitale hand-out van de belangrijkste wet- en regelgeving, die je kunt gebruiken als naslagwerk en geheugensteuntje. Oefenopdrachten maken we waar nodig op maat, zodat je de informatie nog beter tot je kunt nemen.