HR Ontwikkeling

Wil jij, of een van jouw teamleden, inzicht krijgen in je eigen talenten en kwaliteiten? Maak dan gebruik van een van de assessments van HR Trainer.

TMA assesment

TMA – ontdek je talent!

Met de Talent Motivatie Analyse krijg je inzicht in jouw talenten, drijfveren en daarmee jouw motivatie. Je vult de online assessment thuis in. Na de analyse volgt een online gesprek met een TMA Professional. Je krijgt zicht op jouw persoonlijkheid, natuurlijke talenten, hoe de talenten elkaar beïnvloeden, waar je energie van krijgt en welke werkomgeving goed bij jou past. Vanuit de talenten kun je een vertaling maken naar de aanleg voor bepaalde competenties en ontwikkelmogelijkheden.  

Wat krijg je? 

  • Een persoonlijke rapportage  
  • Een (online) coachgesprek van 2 uur 
  • Competentieprofiel en competentiematch

Wat kost het? 

Prijs op aanvraag

MapsTell – zet jezelf op de kaart!

Mensen verschillen van elkaar. De een is direct en enthousiast, terwijl de ander juist afwachtend is. Met MapsTell krijg je inzicht in jouw gedragsstijl en in jouw voorkeuren daarin. MapsTell is gebaseerd op de DISC-gedragsstijlen. Je vult een online vragenlijst in, waarna jouw gedragsstijl wordt uitgelegd in een video. Je ontvangt daarna een persoonlijke landkaart en een uitgebreide rapportage per mail. Deze rapportage bespreek je in een online coachgesprek van 1,5 uur.  

Wat krijg je? 

  • Een persoonlijke rapportage  
  • Een (online) coachgesprek van 1,5 uur  

Wat kost het? 

Prijs op aanvraag

HR ontwikkeling individueel drijfveren DNA

Individueel drijfverenDNA – wordt de baas over je eigen drijfveren!

Kennis van je drijfverenDNA leert je om jezelf beter te begrijpen. Ervaringen in je werk- en privéleven vallen opeens op zijn plek. Je ziet wat werkt en wat niet. Je wordt je bewust van de onbewuste sturing achter je gedrag en versterkt je persoonlijk leiderschap en effectiviteit. Je krijgt inzicht in wat je drijft en wat bij jou weerstand veroorzaakt, kortom, waardoor je in actie komt en wat je afremt. Je ontvangt een persoonlijk rapport dat in een online gesprek besproken wordt.  

Wat krijg je? 

  • Een persoonlijke rapportage 
  • Een (online) coachgesprek van 1,5 uur  

Wat kost het? 

De kosten bedragen € 250,- per persoon excl. btw