Over HR Trainer

De kracht van HR Trainer

HR Trainer wil HR-professionals in het mkb beter laten functioneren op HRgebied door het inzicht geven in en het overdragen en aanleren van wet- en regelgeving.

HR Trainer is opgestart door Henriëtte Postma. Met meer dan 25 jaar ervaring in Human Resource Management en Human Resource Development, heeft Henriëtte veel kennis in huis om organisaties te ondersteunen bij HRvraagstukken. Daarnaast biedt ze HR-cursussen aan, zodat organisaties zo veel mogelijk kennis zelf in huis hebben én houden.

Henriëtte is een echte kennisverslinder. Altijd up-to-date blijven van de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving rond HRM, is een passie van Henriëtte.  

Door haar ervaring als adviseur, werkgever, trainer en via opdrachten op interim basis in de HR, begrijpt Henriëtte hoe HR in verschillende lagen van de organisatie werkt en kan ze zich goed inleven in verschillende sectoren en branches.  

De aanpak van Henriëtte onderscheidt zich door de praktische en concrete vertaling naar de praktijk. Die vertaling zorgt ervoor dat theorie en wet- en regelgeving direct toepasbaar zijn in jouw organisatie.